O nama

0
godina iskustva

O nama

Dragi posjetitelji i budući polaznici

Kako biste odabrali pravu autoškolu dopustite da s Vama podijelimo nekoliko informacija o nama: naša škola je započela s radom 2003.g., a obučavamo kandidate za vozače za vožnju AM, A1, A2, A, B, BE, C i CE kategorije. Nakon osnivanja škole vremenom se priključila i cijela obitelj te ekipa vrsnih instruktora i predavača.

Budući da su većina naših polaznika mlađe osobe, prilagođavamo se njihovim potrebama i na taj način smo sastavili predavanja i rad – kod nas rade stručnjaci, mladi i oni koji se takvima osjećaju, a svi mi volimo raditi s novim naraštajima vozača. Kako nam je njihova sigurnost u prometu važna, želimo im skrenuti pozornost na odgovorno ponašanje i vožnju u cestovnom prometu – u cilju vlastite i tuđe sigurnosti.

Zahvaljujući našem individualnom pristupu i suvremenim metodama predavanja, naši polaznici već godinama prolaze ispite u velikom postotku.

Nazovite nas i navratite k nama na neobavezno upoznavanje s našim metodama rada. Vaš EUROPA team želi Vam sigurnu vožnju! 

Lako do nas

U Rijeci je Europa uz Rječinu

Do nas možete autobusom, uglavnom sve autobusne linije voze do stajališta na Fiumari ili na Jelačićevom trgu. Ako Vas netko doveze autom, može se parkirati na Školjiću – parking udaljen 150 m od našeg ureda.